Pridruži se

Pridruži se uporu za ohranitev planeta! Akcijska skupina Deep Green Resistance Slovenija je nastala kot druga po vrsti DGR skupina v evropskem prostoru in je zaenkrat edina v širšem prostoru osrednje in južne Evrope. Verjamemo, da ne bo več dolgo tako, saj se širom sveta nove DGR skupine oblikujejo iz tedna v teden! V svojem delovanju podpiramo in se povezujemo z drugimi sorodnimi skupinami.

Te zanima resno ter predvsem drugačno aktivistično delovanje v korist planeta in za uveljavitev drugačne paradigme od te, kakršna nam vlada zadnjih 8 tisoč let? Če se nam želiš pridružiti, te vabimo v svoje vrste.

Z nami lahko sodeluješ neformalno ali formalno. Prvi način ti bo verjetno bolj ustrezal, če čutiš, da ti je naša filozofija in strategija blizu in si želiš sodelovati z nami, toda (vsaj zaenkrat) nisi pripravljen/a na polnopravno članstvo, ki ga opisujemo v nadaljevanju. Pomembno je, da veš, da naše gibanje lahko podpreš na nešteto načinov in če je takšna pot bližje temu, kar čutiš, se nam prav tako oglasi!

Če te zanima formalna pridružitev skupini DGR Slovenija, te najprej vabimo, da prebereš dokument Članstvo v skupini, nato pa prebereš še dva temeljna dokumenta našega delovanja: Izjavo o načelih ter Kodeks ravnanja. Nato se nam oglasi na e-naslov dgrslovenia@gmail.com za dogovor o nadaljnjih korakih tvoje pridružitve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *